Om oss

AIVIQ Appliances: Inspirerande innovation och skönhet i ditt kök

Grundat i Danmark är AIVIQ Appliances ett modernt varumärke inom köksapparater som förvandlar ditt kök genom att kombinera nytänkande, funktionalitet och estetik. Vi levererar våra produkter till kunder över hela världen och strävar efter att göra matlagningen till en mer behaglig och inspirerande upplevelse.

AIVIQ Appliances är bland annat känt för vår expertis inom kaffe- och espressoprodukter, där vår passion för den perfekta koppen kaffe lyser igenom.

Vi erbjuder ett brett utbud av köksapparater, som innefattar airfryers, brödrostar och vattenkokare, alla designade med ett modernt utseende och hög kvalitet.

Vi arbetar nära våra kunder och fokuserar på deras behov och önskemål, vilket gör det möjligt för oss att skapa innovativa och praktiska lösningar för vardagliga matlagningsutmaningar. Detta engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har hjälpt AIVIQ Appliances att bli en ledande aktör inom köksapparater.

På AIVIQ Appliances drivs vi av en passion för mat och dryck, och vi vill dela denna glädje med dig. Vårt mål är att hjälpa dig utforska ditt kök och upptäcka nya sätt att laga mat på, så att du kan njuta av tid tillsammans med dina nära och kära.

Om du har frågor om våra produkter eller vill veta mer om tillgängligheten för en viss vara, vänligen använd vår "Kontakta oss" sida för att komma i kontakt.

AIVIQ Appliances: Upptäck glädjen med köksinnovation och design.

 

 

AIVIQ ApS

CVR: 42417157

Navervænget 3

4000, Roskilde

Danmark